banner



Σεισμοσ Κινα / Σεισμοσ Τωρα Κινα / Terastios Seismos Sthn Kina Debater - Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν.

Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Κίνα: Î'νακαλύφθηκε αρχαία πόλη της δυναστείας των Μινγκ
Κίνα: Î'νακαλύφθηκε αρχαία πόλη της δυναστείας των Μινγκ from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του .

Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής .

Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Κίνα: Î'νακαλύφθηκε αρχαία πόλη της δυναστείας των Μινγκ
Κίνα: Î'νακαλύφθηκε αρχαία πόλη της δυναστείας των Μινγκ from www.newsit.gr
Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα.

Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής .

Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα.

Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. ΠÎ'ΡÎ'Î
ΠÎ'ΡÎ'Î"ΟΞΟ....ΘΕÎ'ÎœÎ' ΣΤΗΝ ΚΙΝÎ'...Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤÎ' ΧΙΛΙÎ' ΧΕΡΙÎ' from 2.bp.blogspot.com
Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή .

Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του .

Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6 ρίχτερ έπληξε την επαρχία σετσουάν στη νοτιοδυτική κίνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Σεισμοσ Κινα / Σεισμοσ Τωρα Κινα / Terastios Seismos Sthn Kina Debater - Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της  σεισμοσ. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

0 Response to "Σεισμοσ Κινα / Σεισμοσ Τωρα Κινα / Terastios Seismos Sthn Kina Debater - Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel